Den här webbsidan använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vårt användande av cookies. Close
Sponsorer

Sponsorer

Scandic Ett ändamål - att du ska trivas

Scandic Ett ändamål - att du ska trivas

Hellre trevligt än flott, det har vi alltid tyckt. När du går ut genom entrédörren på något av våra närmare 160 Scandichotell vill vi att du ska bära med dig känslan av att du blivit ovanligt vänligt bemött. Scandic är Nordens största hotellkedja med över 160 hotell där miljontalsresenärer kan slappna av varje år. Vi är 7 500 medarbetare som vill att du ska trivas oavsett om du är i Sverige,Finland, Danmark, Norge, Tyskland, Estland, Polen, Belgien eller Holland. 80 % av våra hotell i Norden är certifierade med miljömärket Svanen. Våra svenska hotell har KRAV-certifierad frukost och vi köper vattenkrafts el till våra hotell i Norden. Vi började som ett litet väghotell 1963. Idag växer vi så det knakar, med nya hotell och renoveringar i var och varannan stad.

www.scandichotels.com
STS ALPRESOR - STÖRST I NORDEN PÅ RESOR TILL ALPERNA

STS ALPRESOR - STÖRST I NORDEN PÅ RESOR TILL ALPERNA

STS Alpresor STS Alpresor grundades 1976 och är sedan många år Nordens största arrangör av resor till Alperna, med närmare 50 000 resenärer om året. Välkommen att resa till Alperna med oss!

www.alpresor.se
Suunto

Suunto

Conquering new territory

www.suunto.com
TeamSportia

TeamSportia

Team Sportia är en av Sveriges ledande sportkedjor med 126 butiker och över 2,5 miljarder i omsättning. Kedjan har fördubblat omsättningen sedan starten 1989. Genom att fokusera på kategorierna träning, fotboll, löpning, aktiv fritid, cykel och längd vill vi inspirera de som gillar sport och ett aktivt liv. Team Sportia är hela Sveriges sportkedja.

www.teamsportia.se
Tiger Balsam

Tiger Balsam

Tiger Balsam är en österländsk natursalva från Singapore som utvecklades för över 100 år sedan och som idag används över hela världen. Salvans värmande effekt ger en lindrande känsla och påskyndar läkningsprocessen genom att lokalt öka blodflödet. I Sverige är Tiger Balsam ett läkemedel, godkänt av Läkemedelsverket.

www.tigerbalsam.se/

Tidigare Evenemang

Se alla

Senaste Nyheter

Salomon Trail Tour 2015

Salomon Trail Tour 2015
Ultra på alla lopp och även Sprint på en del
Publicerat 07/01/2015

Läs
Salomon Trail Tours sista stopp närmar sig

Salomon Trail Tours sista stopp närmar sig
Salomon Trail Tour Sälen
Publicerat 17/09/2014

Läs