Den här webbsidan använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vårt användande av cookies. Close
Nyheter
TjurRuset

TjurRuset
Årets lerigaste lopp

Publicerat 06/10/2012

Loppet de flesta svenskar vet om, många springer det utan att ha tränat löpning - som en kul grej. TjurRuset, loppet som fått stämpeln "Sverigest tuffaste 10km". Varje år på ett nytt ställe i Stockholm där bansträckningen hålls hemlig till någon vecka innan loppet. Lera och obanat brukar stå på menyn, så även i år.

Tio kilometer skulle forceras, backar, långa diken fyllda med lera, träsk och stockar att krypa under var några av hindrerna mellan start och mål-linjen. Ca 6500 löpare var anmälda, deltagarrekord även här, de flesta lopp verkar få fler deltagare varje år, skoj tycker vi.

Återigen Andreas Svanebo högst upp på prispallen, tredje året i rad på TjurRuset, han är utan tvekan Sveriges bäste löpare när det gäller obanat och kuperad terräng. Petra Kindlund vann tjejernas kamp, det efter att hon blivit inlurad på fel väg av förlöparen. Grymt!

På http://tjurruset.se/start/ hittar ni resultat, bilder och filmer. Anmäl dig snart till nästa år, det kommer garanterat bli fullt!

Nu är det slut på TrailTouren för i år, men det kommer självklart en ny i vår. För att hålla dig uppdaterad, gå in på Facebook och gilla våran sida http://www.facebook.com/pages/Salomon-Trail-Tour/196102907092653 där det kommer bilder, länkar, filmer, tips och trix och allt möjligt du behöver för att bli inspirerad över vintern.

Kommentarer

comments powered by Disqus

Nyhetsbrev

Vill du veta allt om terränglöpning?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och bli först med att höra senaste nyheterna.

Community Manager

Erik Ahlström

Erik Ahlström
erik.ahlstrom@korpen.se

Bio

Årebon Erik har under drygt 20 år skapat sporter och tävlingar med natur och svett i symbios, han är upphovman till skidalpinism, multisport och bergsmarathon i Sverige och i dagsläget starkt engagerad i trailrunning!

More

Senaste Nyheter

Tack Kullamannen och för säsongen 2015

Tack Kullamannen och för säsongen 2015
Salomon trail tour tackar för i år.
Publicerat 01/11/2015

Läs
Salomon Trail Tour Kullamannen

Salomon Trail Tour Kullamannen
I helgen kör vi Kullamannen.
Publicerat 28/10/2015

Läs

"Bara" Kullamannens ultra kvar innan vi korar årets vinnare i STT
Resultaten är efter fem tävlingar
Publicerat 28/09/2015

Läs

Facebook