Den här webbsidan använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vårt användande av cookies. Close
Nyheter
Finalen i Sälen är avklarad Finalen i Sälen är avklarad

Finalen i Sälen är avklarad
Trail-löparna trotsade vädret

Publicerat 22/09/2012

Så var den äntligen här, finalen i Salomon Trail Tour2012. De två del-tourerna 7Suunto Ambit Challenge och Tigerbalsam TrailTour skulle avgöras, dubbla poängen jämfört med tidigare tävlingar. Tätast i striderna blev det i TigerBalsam Touren där det stod mellan tre löpare både på herr- och damsidan. Bland herrarna blev det till slut Andreas Svanebo som kammade hem vinstsumman på 25.000Kr och av tjejerna blev det Sara Lindborg. Grymma prestationer!

Den lite längre touren var faktiskt redan avgjord, två giganter dominerade, Andreas Svanebo och Emelie Forsberg. Tvåor blev Petra Kindlund och Jonathan Thoresson, alla fyra riktigt duktiga i terrängen och de har varit nästan oslagbara i år. 

Men det var inte bara eliten som tävlade, nästan 150 löpare trotsade vädret, som låg kring nollan och bjöd studvis på snö. Förutom härlig trailrunning stod föreläsningar och en trevlig bankett på schemat. Tror inte någon var besviken efter helgen. Ladda inför nästa år, då kommer det bli större, bättre och ännu trevligare.

Hela resultat listan hittar du på http://salomontrailtour.se/events/event/salomon_trail_tour_salen__se Det kommer upp bilder så småningom. Glöm inte att kolla in våran facebooksida för fler uppdateringar om vad som händer på touren och i trailrunning världen. 

Kommentarer

comments powered by Disqus

Nyhetsbrev

Vill du veta allt om terränglöpning?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och bli först med att höra senaste nyheterna.

Community Manager

Erik Ahlström

Erik Ahlström
erik.ahlstrom@korpen.se

Bio

Årebon Erik har under drygt 20 år skapat sporter och tävlingar med natur och svett i symbios, han är upphovman till skidalpinism, multisport och bergsmarathon i Sverige och i dagsläget starkt engagerad i trailrunning!

More

Senaste Nyheter

Tack Kullamannen och för säsongen 2015

Tack Kullamannen och för säsongen 2015
Salomon trail tour tackar för i år.
Publicerat 01/11/2015

Läs
Salomon Trail Tour Kullamannen

Salomon Trail Tour Kullamannen
I helgen kör vi Kullamannen.
Publicerat 28/10/2015

Läs

"Bara" Kullamannens ultra kvar innan vi korar årets vinnare i STT
Resultaten är efter fem tävlingar
Publicerat 28/09/2015

Läs

Facebook