Den här webbsidan använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vårt användande av cookies. Close
Löpare/Camps

Löpare/Camps

Camilla  Ringström

Camilla
Ringström

"Född 1971 och bor i Sollentuna. Jag har haft två "löparperioder" i mitt liv. Den första började när jag gick  på gymnasiet och pågick till några år därefter. Då älskade jag att springa
millopp för tjejer på asfalt. Den löparkarriären kröntes med ett Göteborgsvarv 1995. Efter att ha sträckt ett ledband i knät var jag borta från löpningen i flera år och när jag återupptog den med en liten 3 km-runda 2003 så var jag fast igen. Sedan 2007 är det trail och ultralopp som lockar mig allra mest. Gärna i en kombination.

2011 genomförde jag mina drömmars lopp,Ultra Trail du Mont Blanc, 170 km och 9700 höjdmeter i Alperna.  Jag kanske inte är den allra snabbaste i backar på hög höjd, men det är
definitivt där jag trivs allra bäst! Efter det har jag varit tillbaka i bergen nere i Europa, främst i Alperna, för att springa ultralopp varje år.

Jag jobbar med träningen  på heltid, som gruppträningsinstruktör i Sollentuna och som Personlig Tränare i mitt eget företag, CamCam Träning AB. Dessutom både bloggar och twittrar jag om träning i allmänhet och löpning i synnerhet. Jag gillar att dela med mig av tips och trix och brinner för att motivera andra att träna lite mer och lite tuffare.

Någon gång i framtiden hoppas jag få chansen att springa Hardrock 100 i USA. Om inte, så finns det oändligt många spännande bergslopp i Europa som jag är nyfiken på. Att Salomon Trailtour fått ultradistanser känns också väldigt intressant. Jag är ju en löpare som "vinner
i längden".

Dröm Jag har en dröm om att ordna träningsläger inför Salomon Trailtour på olika platser runt om i landet.

Dina bästa tips för att bli en bättre trail löpare För att bli en bättre traillöpare måste du
våga strunta i sträckor och tider och fokusera på att ha kul. Då kommer du att utvecklas! Traillöpningen skall vara lekfull och passionerad och full av upptäckarlust.

Favorit grej Så få och så lätta prylar som möjligt är önskvärt.

Din favorittävling i Sverige och utomlands UTMB var klassat som ”Europas tuffaste terränglopp” när jag först hörde talas om det. Sedan dess har det kommit ett flertal som slår det med hästlängder. L´Echappee Belle som går i närheten av Grenoble får jag nog hålla som min personliga favorit.

Det finns en backe ute på Järvafältet, ungefär tre kilometer från min dörr, som jag verkligen
älskar att springa i, både uppför och utför. Har aldrig mött en levande själ just där, så den känns som min alldeles egen backe.

Din största inspirationskälla, Jag är väldigt inspirerad och imponerad av Salomons internationella tävlingsteam som jag hade förmånen att få träffa i Pyrenéerna 2011. Lagandan och löpglädjen gjorde stort intryck på mig och jag fick en favorit i glada, karismatiska Anna Frost.

Bloggar på http://www.camcam.se

www.camcam.se


 


  

 

Sponsrade Löpare

Ida Nilsson Visa
Erika Borgström Visa
Fanny Borgström Visa
Emil Svensk Visa
Jonas Eriksson Visa
Moa Lundgren Visa
Linus Holmsäter Visa
Lena Gavelin Visa
Johanna Bäcklund Visa
Patrik Brants Visa
Petra Kindlund Visa
Jonatan Thoresson Visa
Emelie Forsberg Visa
Andreas Svanebo Visa

Trail bloggare

Pelle Nyberg Visa
Johan Brodén Visa
Sandra Lundqvist Visa
Mattias Eklund Visa
Tina Forsberg Visa
Camilla Ringström Visa
Miranda Kvist Visa