Den här webbsidan använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vårt användande av cookies. Close
Löpare/Camps

Löpare/Camps

Petra   Kindlund

Petra
Kindlund

Medlem i Salomon Sweden Trail Running Team sedan starten

Jag har tränat löpning på en hård nivå i över 15 års tid. Jag började med banlöpning och har en lång karriär med flera SM medaljer på medeldistans. Efter gymnasiet fortsatte min satsning i USA där jag tävlade och tränade för ett universitet. Idag driver jag mitt eget företag, Runacademy.se

Säsongen 2014:  2014 var ett av mina bästa år där jag slog personbästa på alla distanser från milen upp till marathon. Ett av mina bästa lopp var min 10 plats på VM i Skyrunning som var ett maratonlopp runt Mont Blanc med 2500 höjdmeter.

 Om du ser i kristallkulan, hur kommer din säsong 2015 se ut, samt utvecklingen av Trail Running i Sverige: Jag ska börja prova springa något längre distanser och förutom Salomon Trail Tour är ett huvudmål Ultravasan. Jag hoppas att ännu fler vågar att upptäcka tjusningen med traillöpningen. Jag driver själv Runacademy som har löpargrupper runtom i Sverige där deltagarna bland annat får testa på Trail. 

Dina drömmar: Att alltid kunna springa och njuta av löpningen utan en massa krav och måsten. Vill kunna springa lopp som 90-åring!

Dina bästa tips för att bli en bättre trail löpare:  Övning ger färdighet så våga ge dig ut i skogen! Försök sedan att korta ned stegen och ha blicken framåt.

Din favorit produkt som du inte kan vara utan: Jag gillar verkligen Salomon Sense skorna och utan löparskor blir det svårt att springa!

Din favorit tävling i Sverige och utomlands: Finns så många tävlingar som jag gillar där alla har sin charm. Men jag gillar verkligen att springa i Hellas i Stockholm så det loppet är helt klart en av favoriterna. I år kommer jag även vara med och arrangera ett eget traillopp den 6 juni i Stockholm, Runacademy Trail Challenge, och hoppas att det också blir något extra.

Din bästa Stig: Min favoritplats att springa på är i fjällen i Grövelsjön. Det är verkligen speciellt att få springa i de svenska fjällen.

Din största inspirationskälla:
En stor inspirationskälla är helt klart min lagkamrat Emelie Forsberg som är världens bästa traillöpare!

 

www.runacademy.se

 

Galleri

Petra   Kindlund Petra   Kindlund

Sponsrade Löpare

Ida Nilsson Visa
Erika Borgström Visa
Fanny Borgström Visa
Emil Svensk Visa
Jonas Eriksson Visa
Moa Lundgren Visa
Linus Holmsäter Visa
Lena Gavelin Visa
Johanna Bäcklund Visa
Patrik Brants Visa
Petra Kindlund Visa
Jonatan Thoresson Visa
Emelie Forsberg Visa
Andreas Svanebo Visa

Trail bloggare

Pelle Nyberg Visa
Johan Brodén Visa
Sandra Lundqvist Visa
Mattias Eklund Visa
Tina Forsberg Visa
Camilla Ringström Visa
Miranda Kvist Visa