Den här webbsidan använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vårt användande av cookies. Close
Löpare/Camps

Löpare/Camps

Patrik Brants

Patrik
Brants

Om du ser i kristallkulan, hur kommer din säsong 2015 se ut, samt utvecklingen av Trail Running i Sverige. Min säsong kommer pläglas av glädje och revansch då hela 2014 var ett skadeår. Ska försöka springa så många lopp som möjligt inom trail och sakta men säkert jobba mig upp mot de distanser jag gillar mest, dvs. ultra.

Utvecklingen av trail running i Sverige är bara i sin början. Mer och mer kommer detta locka folk från asfalten. Viktigt att de tävlingar som kommer håller en standard som gör att de ses som seriösa som t.ex. snitsning etc. Ser man till den ofantliga utvecklingen inom OCR-tävlingar som som Toughest, Tought Viking etc. har de alltid inslag av trail och detta ser som ett av de hinder som tävlingen erbjuder. Detta tror jag även kommer bidra till ännu mer till utvecklingen och antalet utövare. Det som jag idag ser som en förbättringspotential är organisationerna runt de vackraste trail tävlingarna. Tyvärr är de kanske lite för små och det är ofta med små medel man lyckas genomföra dessa om man jämför med hur det ser ut i Europa.

Dina drömmar Att få stå på startlinjen i en ultratrail-worldtour tävling.

Dina bästa tips för att bli en bättre trail löpare. Bara ge dig ut och spring i skogen. Det finns inga begränsningar. För att kunna bli en bättre trail löpare behöver du springa i trail inget annat.

Din favorit produkt som du inte kan vara utan. Just nu är det S-LAB ADV SKIN3 5SET, en helt fantastisk vätskerygga som åker med på alla långpass.


Din favorit tävling i Sverige och utomlands.I Sverige finns den en tävlingen som heter BUM (Borås Ultra Maraton) som jag gillar skarp. Tävlingen springs på 2 befintliga leder men det som gör tävlingen unik för mig är alla runt omkring. Bättre funktionärer går inte att hitta. Utomlands har jag tyvärr inga erfarenheter av.

Din bästa Stig.Just nu gillar jag stigarna runt Hisingsparken i Tuve/Göteborg. Mest för att det enbart tar ett par minuter till fots från jobbet dit. Tänk hur lätt trail löpning kan vara.

Din största inspirationskälla, Min inspirationskälla är mina barn och den levnadsglädje jag ser i dem. Jag springer för dem och gör det med ett leende. Ofta står de och hejar längs vägen och i mål.


Blogg http://ultrapatrik.blogspot.se/

Instagram @patrikbrants

Twitter @patrikbrants

Facebook Patrik Brants

Resultat 2015:

BUM (87,00 km) VINST, banrekord.

Kungälvsloppet VINST

Åda Wild Boar (Salomon Trail Tour lopp) - Trosa (26 km) En 5:e plats

Edsvidsledens trailrun 14 km VINST

Kungälvskicken 5,5 km en 2:a plats

Sandsjöbacka trailrun 26 km en 2:a plats

2014 var jag tyvärr skadad.

Resultat 2013 (att lyfta fram):

BUM (Borås Ultra Maraton) 81 km VINST, banrekord med 30 min.

Lejonbradgen 100 km 7:32, distriktsrekord Göteborg.


Sponsrade Löpare

Ida Nilsson Visa
Erika Borgström Visa
Fanny Borgström Visa
Emil Svensk Visa
Jonas Eriksson Visa
Moa Lundgren Visa
Linus Holmsäter Visa
Lena Gavelin Visa
Johanna Bäcklund Visa
Patrik Brants Visa
Petra Kindlund Visa
Jonatan Thoresson Visa
Emelie Forsberg Visa
Andreas Svanebo Visa

Trail bloggare

Pelle Nyberg Visa
Johan Brodén Visa
Sandra Lundqvist Visa
Mattias Eklund Visa
Tina Forsberg Visa
Camilla Ringström Visa
Miranda Kvist Visa