Den här webbsidan använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vårt användande av cookies. Close
Löpare/Camps

Löpare/Camps

Erika Borgström

Erika
Borgström

Bor i Duved och springer ofta trail,  på vintern, skidalpinism, ofta  med min syster Fanny

Utvecklingen av Trail Running i Sverige –  Trail running blir något för alla och att man har chansen att löpa på ett annat sätt en det  traditionella vilket både lockar fler att prova på och utvecklar redan skolade löpare

2015: Förhoppningsvis kommer min säsong 2015 kantas av tävlingar. Stod på startlinjen till mitt första lopp i maj 2014 och innan det hade jag aldrig vågat ens ha tanken på att springa med tidtagning. Ett 42 km lopp är också ett delmål.

Dina drömmar: – Mina drömmar är att få vara hel och stark och fortsätta vara nyfiken och utmana mig själv.

Dina bästa tips för att bli en bättre trail löpare –  Ta dig ut. Ut i skogen, ut på berget, ut till havet. Det bästa med att springa trail är upptäckarglädjen och nyfikenheten. Tänk inte, bara spring. Gå när du blir trött och känn inte att löpningen enbart är för att bli snabbare eller starkare utan att det är en del i att leva. Då hittar man alltid motivationen och då blir man bättre.

Din favorit produkt som du inte kan vara utan – För löpning är det absolut ett par bra trailskor. Bra grepp för hala stenar och snabbtorkade för blöta myrar.
 
Din favorit tävling i Sverige och utomlands – Eftersom tävling är väldigt nytt för mig har jag inte hunnit upptäcka tävlingar  i Sverige men jag ser fram emot fjällmaraton-veckan då det är många olika tävlingar och distanser under en hel vecka.

Din bästa Stig – Är den oupptäckta.
>
> Din största inspirationskälla – Det låter ju lite som en klyscha men; Emelie Forsberg. Denna fantastiska varelse med kapacitet utöver det vanliga och ändå en sådant jordnära sätt att se på träning och löpning.  Som henne vill man vara.


Sponsrade Löpare

Ida Nilsson Visa
Erika Borgström Visa
Fanny Borgström Visa
Emil Svensk Visa
Jonas Eriksson Visa
Moa Lundgren Visa
Linus Holmsäter Visa
Lena Gavelin Visa
Johanna Bäcklund Visa
Patrik Brants Visa
Petra Kindlund Visa
Jonatan Thoresson Visa
Emelie Forsberg Visa
Andreas Svanebo Visa

Trail bloggare

Pelle Nyberg Visa
Johan Brodén Visa
Sandra Lundqvist Visa
Mattias Eklund Visa
Tina Forsberg Visa
Camilla Ringström Visa
Miranda Kvist Visa