Den här webbsidan använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vårt användande av cookies. Close
Löpare/Camps

Löpare/Camps

Fanny  Borgström

Fanny
Borgström

Bor i Duved och springer trail och kör skidalpinism, ofta med min syster Erika

Dina drömmar – jag drömmer om att få fortsätta utvecklas som löpare och utnyttja de möjligheterna som jag fått. Jag har så mycket kvar att upptäcka då jag precis är i startgroparna av ett mer seriös idrottande. Så jag drömmer om en stark och frisk kropp som vill ställas inför tuffa prövningar!

Dina bästa tips för att bli en bättre trail löpare – för att bli en bra trail löpare ska man se till att samla löptimmar på stig och ojämt underlag. Tänka på att lyfta blicken och låta fötterna hitta vägen.  Att träna på att springa utför är också ett bra tips. Låta steget rulla och inte bromsa upp i varje steg. Här finns mycket tid att hämta!

Din favorit produkt som du inte kan vara utan – att hitta rätt sko för sina behov är otroligt viktigt. Men något man ofta glömmer är vikten av en bra strumpa. Mitt tips är därför en våtstrumpa, fantastisk att ha då vårbäckarna börjar porla! 

Din favorit tävling i Sverige och utomlands – jag är helt tagen av AXA fjällmaraton veckan. Så bra uppstyrt och allt roligt på en vecka!  Lyckas nästan alltid vara fin väder dessutom
 
Din bästa Stig – att välja en stig är svårt. Men att springa i Jämtlandsfjällen är helt fantastiskt! Det är något alla borde göra som gillar att springa. Fjäll, vatten, öppna landskap och leder som tar en till häpnadsväckande vyer. 

Din största inspirationskälla – min största inspirationskälla är Emelie Forsberg. Hennes energi, attityd och härliga inställning till träning. Man ska göra det som känns lustfyllt och det är precis vad hon utstrålar!

 

 
-2a i AXA halvmaraton i Vålådalen 2014
-3a i AXA halvmaraton i Bydalen 2014
(-ett SM guld och ett SM silver i Skidalpinism 2015)

Galleri

Fanny  Borgström Fanny  Borgström

Sponsrade Löpare

Ida Nilsson Visa
Erika Borgström Visa
Fanny Borgström Visa
Emil Svensk Visa
Jonas Eriksson Visa
Moa Lundgren Visa
Linus Holmsäter Visa
Lena Gavelin Visa
Johanna Bäcklund Visa
Patrik Brants Visa
Petra Kindlund Visa
Jonatan Thoresson Visa
Emelie Forsberg Visa
Andreas Svanebo Visa

Trail bloggare

Pelle Nyberg Visa
Johan Brodén Visa
Sandra Lundqvist Visa
Mattias Eklund Visa
Tina Forsberg Visa
Camilla Ringström Visa
Miranda Kvist Visa