Den här webbsidan använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vårt användande av cookies. Close
Löpare/Camps

Löpare/Camps

Johanna Bäcklund

Johanna
Bäcklund

OM DU SER I KRISTALLKULAN, HUR KOMMER DIN SÄSONG 2015 SE UT, SAMT
UTVECKLINGEN AV TRAIL RUNNING I SVERIGE.
Jag ser framemot att springa mitt första marathon och hoppas kunna göra en bra tid. Jag ser framemot att springa en del traillopp, har verkligen lärt mig uppskatta det i och med att jag börjat jobba på Runacademy där vi springer en del trail med våra deltagare. Jag njuter av att springa i skogen på nya ställen. 
   
DINA DRÖMMAR Att få hålla mig skadefri och kunna fortsätta prestera men samtidigt njuta av allt löpningen ger mig! 

DINA BÄSTA TIPS FÖR ATT BLI EN BÄTTRE TRAIL LÖPARE Våga springa mycket i skogen och var inte rädd att testa nya utmaningar. Kom ihåg att inte titta ner på fötterna utan håll blicken framåt och korta ner steget. 

DIN FAVORIT PRODUKT SOM DU INTE KAN VARA UTAN Jag gillar Salomons nya skor S-lab xseries som är en bra City trailsko. 

DIN FAVORIT TÄVLING I SVERIGE OCH UTOMLANDS.  Jag tycker de flesta lopp har något speciellt men Lidingöloppet är verkligen ett av mina favorit lopp och Sthlm Citytrail. 

DIN BÄSTA STIG. Jag har svårt att bara säga en stig då det finns så många fina och alla har sin charm.www.runacademy

Mina främsta meriter är en andra plats på lidingöloppet 2012 med tiden 2.01,11 utöver det har jag ett silver från finska mästerskapen 2012 på halvmarathon. 2014 slog jag nytt pb på 10km landsväg 35.49 då jag vann Kungsholmen runt! 

Sen jag började med löpning 2010 så har jag placerat mig topp 10 i Sverige i  nästan alla lopp jag ställt upp i så som Stockholm halvmarathon, tjejmilen, lidingöloppet Göteborgsvarvet. Jag vann Salomon City Trail i Stockholm 2015.

2015 Mitt huvudmål denna säsong är att springa mitt första marathon 30/5 här i Stockholm, placeringen blev 5:a på SM och tiden 2.51. Jag kommer även springa SM landsväg 10km 18/4 och på halvmarathon 9/5. Lidingöloppet och Stockholm halvmarathon under hösten. Den här säsongen skall jag även springa trail för första gången här i Stockholm 27/6 och även delta i Citytrail 26/4.

 SÄSONGEN 2014 Var säsongen då jag gjorde comeback efter att ha blivit mamma sommaren 2013. Jag hade inga direkta förhoppningar då träningen helt varit efter Vilhelms premisser. Ändå lyckades jag springa första gången under 36 min på milen och vinna Kungsholmen runt, 3:a på Womens Health Halvmarathon och komma 5:a på Lidingöloppet utan någon som helst mängd träning. Jag sprang även mitt snabbaste Sthlm Halvmarathon. 


Sponsrade Löpare

Ida Nilsson Visa
Erika Borgström Visa
Fanny Borgström Visa
Emil Svensk Visa
Jonas Eriksson Visa
Moa Lundgren Visa
Linus Holmsäter Visa
Lena Gavelin Visa
Johanna Bäcklund Visa
Patrik Brants Visa
Petra Kindlund Visa
Jonatan Thoresson Visa
Emelie Forsberg Visa
Andreas Svanebo Visa

Trail bloggare

Pelle Nyberg Visa
Johan Brodén Visa
Sandra Lundqvist Visa
Mattias Eklund Visa
Tina Forsberg Visa
Camilla Ringström Visa
Miranda Kvist Visa