Den här webbsidan använder cookies. Genom att fortsätta på sidan godkänner du vårt användande av cookies. Close
Löpare/Camps

Löpare/Camps

Emelie  Forsberg

Emelie
Forsberg

Medlem i Salomon Sweden Trail Running Team

Jag är 25 och och biologstuderande, fjällälskande skidfantast men främst av allt hängiven terränglöperska som älskar att ta sig fram till fots! Jag bor i Tromsö, som är en lekpark fylld av magiska fjäll och vidder långt norr om polcirkeln. Tromsö är den optimala staden om man vill ha fjäll, fjord, friluftsliv och samtidigt ett universitet!
 
Huset jag bor i har utsikt mot Tromsdalstind som är en topp jag brukar springa upp på. Perfekt trimtur. Och perfekt att ta sitt morgonkaffe med den utsikten, för det är lätt att motivera sig att ta sig ut. Sprungit har jag gjort sedan barnsben.. har alltid gillat att ta mig fram fort. Det vill säga att jag tycker det är onödigt att gå, när man kan springa.

Säsongen 2012 började redan i april och har sedan dess gått i en rasande fart. Jag har tagit tävling efter tävling och känt efter vad jag vill springa. Till slut har det blivit att jag
sprungit drygt 20 tävlingar. Mestadels från halvmarathon och upp till 84 km I början på säsongen hade jag inte kunnat ana att det skulle gå så pass bra som det ändå gjort! Jag har stått på pallen alla gånger utom 1 och lyckats bli Världsmästare i Sky Running!

 Om du ser i kristallkulan, hur kommer din säsong 2013 se ut, samt utvecklingen av Trail Running i Sverige  Intresset att vara ute, och den gemenskap som man känner under trail tävlingar gör att trail i Sverige växer!  Som det känns nu kommer jag att vilja springa lika mycket kommande sommar som jag har gjort denna sommar. Jag har ett litet projekt som jag vill genomföra i Sverige.

Dina drömmar Många!

Dina bästa tips för att bli en bättre trail löpare Spring mer i terräng. Svårare än så är det faktiskt inte. Ha inga förväntningar på tempo eller liknande utan ge dig bara ut och känn efter.

Din favorit produkt som du inte kan vara utan Choklad. Jag springer helst i SENSE skon då den passar mina fötter helt perfekt. Den är lätt och smidig. Vid lerigare tillfällen kör jag med Fell Crossen. Bra grepp och även denna sko sitter som gjutet på mina fötter.

Din favorit tävling i Sverige och utomlands BAMM & Salomon trailtour i Åre och i Sälen i Sverige. Utomlands KIMA, Dolomites skyrace eller Cavalls del Vent.

Din bästa Stig Till fjälls. Nästan var som. En  favorit är att runda Metjeburretjakke i Jämtlandsfjällen.

Din största inspirationskälla, Det är väldigt många och mycket som ger mig inspiration. Det behöver inte bara handla om löpning, det kan handla om en t.ex känsla eller tankar som jag kan ta med mig på något sätt och associera det löpning.

   

bloggar på http://www.runnersworld.se/blogs/emelieforsberg/

hemsida www.emelieforsberg.com

Galleri

Emelie  Forsberg Emelie  Forsberg Emelie  Forsberg Emelie  Forsberg

Sponsrade Löpare

Petra Kindlund Visa
Jonatan Thoresson Visa
Emelie Forsberg Visa
Andreas Svanebo Visa

Trail bloggare

Per TrailPer Johansson Visa
Anders Svärd Visa
Runday Stockholm Visa
Camilla Ringström Visa
Miranda Kvist Visa
Mikael Björk Visa
Erik, Jerry Jurander, Bärnsten Visa
Sandra Lundqvist Visa
Anders Burman Visa